Aktuelt

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskapet går av stabelen lørdag 16.september kl 10. Oppmøte for praktisk info senest kl 9:30. Påmelding i GolfBox (Klubbturneringer). Styret håper på et like fint og sosialt arrangement som i fjor! Meld dere på!

les mer

Banetilstand

30. august 2017

Greennene er gjødslet og dresset. Klippehøyden på greenene er senket og vi har merkbart bedre rull på ballen. Banen er på sitt beste på flere år, så nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid! Det er fantastisk flott å spille på banen, med gryende høstfarger i fjellet som bakteppe.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Banestatus ved utgangen av september

Banekomiteen rapporterer status på greener, fairways, tee-steder og vinterprepp

Greenene er nå i bra stand etter vårens rehabilitering (fresing og resåing av 15 greener). De er nylig blitt gjødslet. klippehøyden er øket til 6 mm med tanke på overvintring, så derfor noe redusert rullehastighet. Vi prøver å fjerne dogg og løv når det er nødvendig.

Det har ikke vært luftet i sommer, og det må Rolf gjøre når han kommer hjem fra Tyrkia ca. 10.10.  Han skal også tømme vanningsanlegget.

Det er tatt et utvalg jordprøver av greenene. Disse blir analysert kostnadsfritt i USA av gjødselleverandøren, FK. Dette vil danne grunnlag for neste års gjødselplan.

Ellers er det bare å beklage at vi ikke har hatt midler til å reså fairwayene. De burde også vært luftet, men alt koster.

Det er foretatt noe reparasjon av teer.

Vi er i gang med rydding med ryddesag, men her er behovet enormt. Vi får definere/avgrense behovet, og håpe at vi kan dekke det opp med banearbeiderne, dugnad, og jobb-for-reklame-avtalen som Nils Olav fremforhandler med et hytteservicefirma.

Forøvrig foretar vi løpende mindre reparasjoner for å holde hjulene i gang bokstavelig talt. Større ting får vi planlegge ut i fra budsjett.

Har nå sterkt fokus på overvintringa for om mulig å unngå en vår med så mye skader som det vi hadde i vår.