Aktuelt

Supertilbud på golf og overnatting

1500 kroner for 2 personer i dobbeltrom m/frokost inkludert 1 dag med golf for begge! Ring Norefjell Ski & Spa på 32 14 82 00 for å bestille idag og oppgi at du ønsker golf-pakke! Tilbudet må bestilles før 1.8.2017, og gjelder i perioden 1.7.2017 til 10.9.2017 med forbehold om plass.

les mer

Baneåpning

Grunnet litt snøvær på tampen av april, så er bane-åpningen utsatt til 6. mai. Dugnaden er fortsatt satt til 29. april kl 10

les mer

Banetilstand

19. juni 2017

Greenene er nylig dresset. Det er noen arr etter vårens soppangrep, men vi forvneter at det vil gro til. Fairwayene ble sådd i i begynnelsen av juni, og det er litt varierende spiring ift solforhold og underlag. De vil bli bedre utover sommeren! Alt i alt er banen i mye bedre stand enn i fjor, og vi ønsker alle velkommen til en avslappende runde ved foten av Norefjell.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Banestatus ved utgangen av september

Banekomiteen rapporterer status på greener, fairways, tee-steder og vinterprepp

Greenene er nå i bra stand etter vårens rehabilitering (fresing og resåing av 15 greener). De er nylig blitt gjødslet. klippehøyden er øket til 6 mm med tanke på overvintring, så derfor noe redusert rullehastighet. Vi prøver å fjerne dogg og løv når det er nødvendig.

Det har ikke vært luftet i sommer, og det må Rolf gjøre når han kommer hjem fra Tyrkia ca. 10.10.  Han skal også tømme vanningsanlegget.

Det er tatt et utvalg jordprøver av greenene. Disse blir analysert kostnadsfritt i USA av gjødselleverandøren, FK. Dette vil danne grunnlag for neste års gjødselplan.

Ellers er det bare å beklage at vi ikke har hatt midler til å reså fairwayene. De burde også vært luftet, men alt koster.

Det er foretatt noe reparasjon av teer.

Vi er i gang med rydding med ryddesag, men her er behovet enormt. Vi får definere/avgrense behovet, og håpe at vi kan dekke det opp med banearbeiderne, dugnad, og jobb-for-reklame-avtalen som Nils Olav fremforhandler med et hytteservicefirma.

Forøvrig foretar vi løpende mindre reparasjoner for å holde hjulene i gang bokstavelig talt. Større ting får vi planlegge ut i fra budsjett.

Har nå sterkt fokus på overvintringa for om mulig å unngå en vår med så mye skader som det vi hadde i vår.