Aktuelt

Banen stenges for vinteren

Klipping på banen avsluttes 8. oktober. Flaggene står ute til og med 15. oktober, med selvbetjent betaling via Vipps eller med kontanter i postluke. Takk for i år!

les mer

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Banetilstand

18. oktober 2017

Nå er årets golfsesong avsluttet på Norefjell golfbane. Vi er glad for at banen har fremstått så bra som den har, og at vi ser gode resultater av det arbeidet som ble nedlagt i rehabilitering sesongen 2016. Det har gitt mer enn 15 % økning i registrerte runder i 2017.

Vi vil takke alle, medlemmer og gjester, som har spilt på banen i år, for hyggelige møter. Vi håper å se dere og enda flere på banen vår også neste år.

Vi takker alle medlemmer som på en eller annen måte har bidratt med dugnadsarbeid, og gjort sitt til at banen har fremstått mer innbydende enn tidligere. Vi takker også banemannskapene og klubbhuspersonalet for deres innsats.

Takk for i år, velkommen tilbake neste år.

 

 

  • # / #

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

Norefjell Golf – Infoskriv august 2017

1) Banen

Vi har sådd opp de mest ødelagte fairways, og etter litt småtrøbbel med tørke i sommer har sporadisk regn nå gitt banen et solid løft. Vi må flere år tilbake for å finne tilsvarende standard på banen. Super innsats av dugnadsgjengen i mai, banemannskapene våre og banekomiteen!

Se bilder på toppen av siden!

 

2) Klubbmesterskap

Styret minner om KM lørdag 16.september. Påmelding i GolfBox, under Klubbturneringer. Vi legger opp til samme opplegg som i fjor, som vi fikk mange gode tilbakemeldinger på. Kan ikke love like fint vær, men satser på like bra deltagelse, like god stemning, og styret har skaffet til veie mange fine premier, som i fjor. Klubbmester kåres basert på slagkonkurranse, både for herrer og damer (må være medlem av Norefjell gk). Vi regner også ut Stableford-poeng, med egen premiering for beste poengsum, både for herrer og damer. I tillegg blir det som vanlig premiering for Closest og Longest. Noe for alle!

Inviter gjerne venner og familie til klubbmesterskapet, og kombiner det gjerne med overnatting på Norefjell Ski & Spa for 2 inkludert 2 greenfee for kun kr 1500,-. Klubbmesterskapet kan da spilles lørdag for 100 kroner pr. person, og så en ny runde på søndag inkludert i hotellprisen.

For bestilling av pakken, ta kontakt med Norefjell Ski & Spa på tlf 32

14 82 00. Husk at selv om man kjøper golfpakken må man melde seg på turneringen i tillegg.

3) Høstkampanje

Styret iverksetter en høstkampanje for å verve nye medlemmer til golfklubben. Tilbudet er at man kan spille fritt ut sesongen i år hvis man tegner A-medlemskap og betaler medlemskapet for 2018 nå. Tilbudet er også for tegning av C-medlemskap, men da betaler man samme greenfee som andre C-medlemmer ut året. C-medlemskap for 2018 betales nå. Hvis noen av våre medlemmer kjenner noen som vurderer å melde seg inn, er dette et godt tilbud!

4)  Venneturneringer

Mange benytter høsten til å arrangere venne/familieturneringer. Vi har plass til flere, så bare ta kontakt med oss på info@norefjell-golf.no så reserverer vi tid til dere på banen.

5)  Hullfadderordningen

Vi blir stadig flere hullfaddere, men det er fortsatt noen ledige hull.

Det er ikke mye jobb, men det hjelper til å holde banen finest mulig med våre begrensede midler og lave bemanning på banen. Verktøy på klubbhuset. Kontakt oss på info@norefjell-golf.no om du vil bli hullfadder.

6)  VIPPS

Styret videreformidler et ønske fra regnskapsfører om at man skriver i kommentarfeltet hva man betaler for. Benytter man VIPPS GO menyen går det fint uten kommentar.