Aktuelt

Banen stenges for vinteren

Klipping på banen avsluttes 8. oktober. Flaggene står ute til og med 15. oktober, med selvbetjent betaling via Vipps eller med kontanter i postluke. Takk for i år!

les mer

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Banetilstand

18. oktober 2017

Nå er årets golfsesong avsluttet på Norefjell golfbane. Vi er glad for at banen har fremstått så bra som den har, og at vi ser gode resultater av det arbeidet som ble nedlagt i rehabilitering sesongen 2016. Det har gitt mer enn 15 % økning i registrerte runder i 2017.

Vi vil takke alle, medlemmer og gjester, som har spilt på banen i år, for hyggelige møter. Vi håper å se dere og enda flere på banen vår også neste år.

Vi takker alle medlemmer som på en eller annen måte har bidratt med dugnadsarbeid, og gjort sitt til at banen har fremstått mer innbydende enn tidligere. Vi takker også banemannskapene og klubbhuspersonalet for deres innsats.

Takk for i år, velkommen tilbake neste år.

 

 

  • # / #

Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskapet går av stabelen lørdag 16.september kl 10. Oppmøte for praktisk info senest kl 9:30. Påmelding i GolfBox (Klubbturneringer). Styret håper på et like fint og sosialt arrangement som i fjor! Meld dere på!

Klubbmesterskapet 2017 ble avholdt i strålende vær, og her er vinnerne:

 Klubbmesterskap slag damer:
1. Reidun Svendsen - 89 slag
2. Elisabeth Rustad Nilssen - 101 slag
3. Bente Kaland 118 slag
 
Klubbmesterskap slag herrer:
1. Jan Erik Nordby - 82 slag
2. Øystein Myrhaug - 93 slag
3. Odd Rustad Nilssen - 95 slag
 
Closest to pin: Knut Amund Gulsvik
Longest drive damer: Elisabeth Rustad Nilsen
Longest drive herrer: Jo Sjølie
 
Stableford D Under 18 HCP: Reidun Svendsen (33p)
Stableford D Over 18 HCP: Eli Sørlie (36p)
 
Stableford H Under 18 HCP: Bjørn Christian Varild (31p)
Stableford H Over 18 HCP: Thomas Bottolfs (28p)

 

Fullstendige resultatlister: 

Slagturnering damer 

Slagturnering herrer

Stablefordturnering damer

Stablefordturnering herrer

Takk til Reidun Svendsen og Harry Eull for gjennomføring av turneringen, og takk til Astri Tove Heia for god kake.
 
Og takk til næringslivet som bidro med premier: Norefjell Ski & Spa, Norefjellhytta, Krøderen kro, Heishuset, Shell Noresund, Krøderen Elektro, HTS, XL Bygg Noresund og Kiwi Noresund!

----

Klubbmesterskap arrangeres lørdag 16.september. Turneringen starter kl 10, oppmøte kl 9:30. KM arrangeres som slagkonkurranse over 1 runde, men det blir også premiering av beste Stableford-poeng. Der deles det i to klasser, over og under hcp 18. Startkontingent er satt til kr 100,- og greenfee for alle utenom A-medlemmer er 200,-. Påmelding i GolfBox under Klubbturneringer eller med epost til info@norefjell-golf.no Husk å oppgi navn og medlemsnummer i påmeldingen pr epost.