Aktuelt

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskapet går av stabelen lørdag 16.september kl 10. Oppmøte for praktisk info senest kl 9:30. Påmelding i GolfBox (Klubbturneringer). Styret håper på et like fint og sosialt arrangement som i fjor! Meld dere på!

les mer

Banetilstand

30. august 2017

Greennene er gjødslet og dresset. Klippehøyden på greenene er senket og vi har merkbart bedre rull på ballen. Banen er på sitt beste på flere år, så nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid! Det er fantastisk flott å spille på banen, med gryende høstfarger i fjellet som bakteppe.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Klubben

Norefjell Golfklubb drives fra 1 januar 2011 etter Norges Idrettsforbunds "frivillighetsmodell". To fast ansatte sikrer fortsatt høy kvalitet på banen, mens klubbhus og administrasjon i stor grad er dugnadsarbeid.

"Med den nye driftsmodellen skal vi engasjere en rekke medlemmer i driften og styringen av både klubb og bane. Og vi vil styrke forankringen i lokalsamfunnet" sier styreleder i Norefjell Golfklubb Jon Berge.