Aktuelt

Banen stenges for vinteren

Klipping på banen avsluttes 8. oktober. Flaggene står ute til og med 15. oktober, med selvbetjent betaling via Vipps eller med kontanter i postluke. Takk for i år!

les mer

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Banetilstand

18. oktober 2017

Nå er årets golfsesong avsluttet på Norefjell golfbane. Vi er glad for at banen har fremstått så bra som den har, og at vi ser gode resultater av det arbeidet som ble nedlagt i rehabilitering sesongen 2016. Det har gitt mer enn 15 % økning i registrerte runder i 2017.

Vi vil takke alle, medlemmer og gjester, som har spilt på banen i år, for hyggelige møter. Vi håper å se dere og enda flere på banen vår også neste år.

Vi takker alle medlemmer som på en eller annen måte har bidratt med dugnadsarbeid, og gjort sitt til at banen har fremstått mer innbydende enn tidligere. Vi takker også banemannskapene og klubbhuspersonalet for deres innsats.

Takk for i år, velkommen tilbake neste år.

 

 

  • # / #

Aksje

Info om Norefjell Golbane aksjen

«LIGNINGSVERDI PÅ AKSJER I NOREFJELL GOLFBANE AS

 

Selv om alle kjente salg av aksjer i Norefjell Golfbane AS de siste to år har vært gjort til NOK 1 pr. aksje, må verdien i selvangivelsen føres med den verdien som fremkommer av selskapets skatteregnskap for 2014. Denne verdien er av regnskapsfører beregnet til NOK 1.604,33.

 Styret har de siste årene jobbet med rydding i aksjonærregister og aksjonærmasse. I utgangspunktet skal kun A-medlemmer ha aksje og styret ønsker at alle A-medlemmer har aksje. Ikke-aktive medlemmer og C-medlemmer med aksje har mottatt tilbud fra klubben om tilbakekjøp (kurs kr 1,-). Klubben har tilbudt A-medlemmer uten aksje å kjøpe en aksje (kurs kr 1,-). Tilbudet har gått til alle vi har en fungerende epost-adresse til. Hvis noen som leser dette ønsker å benytte tilbudet, ta kontakt. Henveldelsen kan rettes til klubbens epost (info@norefjell-golf.no) eller Rune Kaland (rune.kaland@dnb.no).