Aktuelt

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskapet går av stabelen lørdag 16.september kl 10. Oppmøte for praktisk info senest kl 9:30. Påmelding i GolfBox (Klubbturneringer). Styret håper på et like fint og sosialt arrangement som i fjor! Meld dere på!

les mer

Banetilstand

30. august 2017

Greennene er gjødslet og dresset. Klippehøyden på greenene er senket og vi har merkbart bedre rull på ballen. Banen er på sitt beste på flere år, så nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid! Det er fantastisk flott å spille på banen, med gryende høstfarger i fjellet som bakteppe.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Aksje

Info om Norefjell Golbane aksjen

«LIGNINGSVERDI PÅ AKSJER I NOREFJELL GOLFBANE AS

 

Selv om alle kjente salg av aksjer i Norefjell Golfbane AS de siste to år har vært gjort til NOK 1 pr. aksje, må verdien i selvangivelsen føres med den verdien som fremkommer av selskapets skatteregnskap for 2014. Denne verdien er av regnskapsfører beregnet til NOK 1.604,33.

 Styret har de siste årene jobbet med rydding i aksjonærregister og aksjonærmasse. I utgangspunktet skal kun A-medlemmer ha aksje og styret ønsker at alle A-medlemmer har aksje. Ikke-aktive medlemmer og C-medlemmer med aksje har mottatt tilbud fra klubben om tilbakekjøp (kurs kr 1,-). Klubben har tilbudt A-medlemmer uten aksje å kjøpe en aksje (kurs kr 1,-). Tilbudet har gått til alle vi har en fungerende epost-adresse til. Hvis noen som leser dette ønsker å benytte tilbudet, ta kontakt. Henveldelsen kan rettes til klubbens epost (info@norefjell-golf.no) eller Rune Kaland (rune.kaland@dnb.no).