Aktuelt

Supertilbud på golf og overnatting

1500 kroner for 2 personer i dobbeltrom m/frokost inkludert 1 dag med golf for begge! Ring Norefjell Ski & Spa på 32 14 82 00 for å bestille idag og oppgi at du ønsker golf-pakke! Tilbudet må bestilles før 1.8.2017, og gjelder i perioden 1.7.2017 til 10.9.2017 med forbehold om plass.

les mer

Baneåpning

Grunnet litt snøvær på tampen av april, så er bane-åpningen utsatt til 6. mai. Dugnaden er fortsatt satt til 29. april kl 10

les mer

Banetilstand

19. juni 2017

Greenene er nylig dresset. Det er noen arr etter vårens soppangrep, men vi forvneter at det vil gro til. Fairwayene ble sådd i i begynnelsen av juni, og det er litt varierende spiring ift solforhold og underlag. De vil bli bedre utover sommeren! Alt i alt er banen i mye bedre stand enn i fjor, og vi ønsker alle velkommen til en avslappende runde ved foten av Norefjell.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Aksje

Info om Norefjell Golbane aksjen

«LIGNINGSVERDI PÅ AKSJER I NOREFJELL GOLFBANE AS

 

Selv om alle kjente salg av aksjer i Norefjell Golfbane AS de siste to år har vært gjort til NOK 1 pr. aksje, må verdien i selvangivelsen føres med den verdien som fremkommer av selskapets skatteregnskap for 2014. Denne verdien er av regnskapsfører beregnet til NOK 1.604,33.

 Styret har de siste årene jobbet med rydding i aksjonærregister og aksjonærmasse. I utgangspunktet skal kun A-medlemmer ha aksje og styret ønsker at alle A-medlemmer har aksje. Ikke-aktive medlemmer og C-medlemmer med aksje har mottatt tilbud fra klubben om tilbakekjøp (kurs kr 1,-). Klubben har tilbudt A-medlemmer uten aksje å kjøpe en aksje (kurs kr 1,-). Tilbudet har gått til alle vi har en fungerende epost-adresse til. Hvis noen som leser dette ønsker å benytte tilbudet, ta kontakt. Henveldelsen kan rettes til klubbens epost (info@norefjell-golf.no) eller Rune Kaland (rune.kaland@dnb.no).