Aktuelt

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskapet går av stabelen lørdag 16.september kl 10. Oppmøte for praktisk info senest kl 9:30. Påmelding i GolfBox (Klubbturneringer). Styret håper på et like fint og sosialt arrangement som i fjor! Meld dere på!

les mer

Banetilstand

30. august 2017

Greennene er gjødslet og dresset. Klippehøyden på greenene er senket og vi har merkbart bedre rull på ballen. Banen er på sitt beste på flere år, så nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid! Det er fantastisk flott å spille på banen, med gryende høstfarger i fjellet som bakteppe.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Medlemskap

A medlemskap gir fritt spill og rabatt i greenfee for gjester med kr 100. Dette medlemskapet koster kr 3500 i året for senior og kr 1500 i året for ungdom under 20 år.

Familiemedlemskap: Hvis begge foreldrene er A medlemmer er det gratis for barn under 19 år

C medlemskap koster kr 1000 i året for senior og 750 for ungdom. Det gir en rabatt på kr 100 på greenfee for voksne og 200 for ungdom.

I tillegg kommer avgift til Norges Golfforbund for medlemmer som fyller 20 etter nyttår. Bladet Norsk Golf er inkludert i denne avgiften

Vil du bli medlem hos oss, vennligst fyll ut innmeldingsskjemaet og returner det til info@norefjell-golf.no. Les mer om medlemmers rettigheter og plikter. Eventuelle spørsmål kan også sendes på epost eller du kan ringe oss på telefon 32147385.