Aktuelt

Banen stenges for vinteren

Klipping på banen avsluttes 8. oktober. Flaggene står ute til og med 15. oktober, med selvbetjent betaling via Vipps eller med kontanter i postluke. Takk for i år!

les mer

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Banetilstand

18. oktober 2017

Nå er årets golfsesong avsluttet på Norefjell golfbane. Vi er glad for at banen har fremstått så bra som den har, og at vi ser gode resultater av det arbeidet som ble nedlagt i rehabilitering sesongen 2016. Det har gitt mer enn 15 % økning i registrerte runder i 2017.

Vi vil takke alle, medlemmer og gjester, som har spilt på banen i år, for hyggelige møter. Vi håper å se dere og enda flere på banen vår også neste år.

Vi takker alle medlemmer som på en eller annen måte har bidratt med dugnadsarbeid, og gjort sitt til at banen har fremstått mer innbydende enn tidligere. Vi takker også banemannskapene og klubbhuspersonalet for deres innsats.

Takk for i år, velkommen tilbake neste år.

 

 

  • # / #

Medlemskap

A medlemskap gir fritt spill og rabatt i greenfee for gjester med kr 100. Dette medlemskapet koster kr 3500 i året for senior og kr 1500 i året for ungdom under 20 år.

Familiemedlemskap: Hvis begge foreldrene er A medlemmer er det gratis for barn under 19 år

C medlemskap koster kr 1000 i året for senior og 750 for ungdom. Det gir en rabatt på kr 100 på greenfee for voksne og 200 for ungdom.

I tillegg kommer avgift til Norges Golfforbund for medlemmer som fyller 20 etter nyttår. Bladet Norsk Golf er inkludert i denne avgiften

Vil du bli medlem hos oss, vennligst fyll ut innmeldingsskjemaet og returner det til info@norefjell-golf.no. Les mer om medlemmers rettigheter og plikter. Eventuelle spørsmål kan også sendes på epost eller du kan ringe oss på telefon 32147385.