Aktuelt

Banen stenges for vinteren

Klipping på banen avsluttes 8. oktober. Flaggene står ute til og med 15. oktober, med selvbetjent betaling via Vipps eller med kontanter i postluke. Takk for i år!

les mer

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Banetilstand

18. oktober 2017

Nå er årets golfsesong avsluttet på Norefjell golfbane. Vi er glad for at banen har fremstått så bra som den har, og at vi ser gode resultater av det arbeidet som ble nedlagt i rehabilitering sesongen 2016. Det har gitt mer enn 15 % økning i registrerte runder i 2017.

Vi vil takke alle, medlemmer og gjester, som har spilt på banen i år, for hyggelige møter. Vi håper å se dere og enda flere på banen vår også neste år.

Vi takker alle medlemmer som på en eller annen måte har bidratt med dugnadsarbeid, og gjort sitt til at banen har fremstått mer innbydende enn tidligere. Vi takker også banemannskapene og klubbhuspersonalet for deres innsats.

Takk for i år, velkommen tilbake neste år.

 

 

  • # / #

Styret

Funksjon

Navn

Tlf

epost

Leder

Finn Stenberg

908 59 496

finsten@online.no

Nestleder

Nils Olav Rislå

916 84 388

nils@qondor.com

Styremedlem

Erik   Svendsen

419 29   529

erik@txl.no

Styremedlem

Knut Bakken

Styremedlem

Rune   Kaland

928   916 90

rune.kaland@dnb.no

Styremedlem

Tor Fretland

 

Styremedlem

Øystein Myrhaug

 

 

 

 

 

 

Varamedlem

Bente Kr. Nyhagen

 

 

Varamedlem

Lars Tore Fladhus