Aktuelt

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskapet går av stabelen lørdag 16.september kl 10. Oppmøte for praktisk info senest kl 9:30. Påmelding i GolfBox (Klubbturneringer). Styret håper på et like fint og sosialt arrangement som i fjor! Meld dere på!

les mer

Banetilstand

30. august 2017

Greennene er gjødslet og dresset. Klippehøyden på greenene er senket og vi har merkbart bedre rull på ballen. Banen er på sitt beste på flere år, så nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid! Det er fantastisk flott å spille på banen, med gryende høstfarger i fjellet som bakteppe.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Veien til Golf

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Kurset gir deg praktisk innføring i hva spillet handler om og trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull.

Hvis du er interessert i dette ta kontakt med oss på info@norefjell-golf.no på telefon 32 14 73 85 eller kom innom Klubbhuset.

Vi arrangerer første kurs 10. og 11. mai 2014 og neste 14. og 15. juni.

Mer informasjon om golf og dette kurset får du på www.golfforbundet.no/spille-golf

.