Aktuelt

Supertilbud på golf og overnatting

1500 kroner for 2 personer i dobbeltrom m/frokost inkludert 1 dag med golf for begge! Ring Norefjell Ski & Spa på 32 14 82 00 for å bestille idag og oppgi at du ønsker golf-pakke! Tilbudet må bestilles før 1.8.2017, og gjelder i perioden 1.7.2017 til 10.9.2017 med forbehold om plass.

les mer

Baneåpning

Grunnet litt snøvær på tampen av april, så er bane-åpningen utsatt til 6. mai. Dugnaden er fortsatt satt til 29. april kl 10

les mer

Banetilstand

19. juni 2017

Greenene er nylig dresset. Det er noen arr etter vårens soppangrep, men vi forvneter at det vil gro til. Fairwayene ble sådd i i begynnelsen av juni, og det er litt varierende spiring ift solforhold og underlag. De vil bli bedre utover sommeren! Alt i alt er banen i mye bedre stand enn i fjor, og vi ønsker alle velkommen til en avslappende runde ved foten av Norefjell.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Turneringer

Still opp på klubbmesterskap 17. september, dette er et arrangement for ALLE !

Klubbmesterskap arrangeres lørdag 17.september. Turneringen starter kl 10, oppmøte kl 9:30. KM arrangeres som slagkonkurranse over 1 runde, men det blir også premiering av beste Stableford-poeng. Der deles det i to klasser, over og under hcp 18. 

Startkontingent er satt til kr 100,- (men ingen greenfee). 

Påmelding i GolfBox under Klubbturneringer eller med epost til info@norefjell-golf.no. Husk å oppgi navn og medlemsnummer i påmeldingen pr epost.

Ta med venner! 
Ikke-medlemmer kan også delta i Stableford-konkurransen mot å betale greenfee i tillegg til startkontingenten!

Følg oss på Facebook for oppdatert informasjon om arrangementet.