Aktuelt

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskapet går av stabelen lørdag 16.september kl 10. Oppmøte for praktisk info senest kl 9:30. Påmelding i GolfBox (Klubbturneringer). Styret håper på et like fint og sosialt arrangement som i fjor! Meld dere på!

les mer

Banetilstand

30. august 2017

Greennene er gjødslet og dresset. Klippehøyden på greenene er senket og vi har merkbart bedre rull på ballen. Banen er på sitt beste på flere år, så nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid! Det er fantastisk flott å spille på banen, med gryende høstfarger i fjellet som bakteppe.

Besøk gjerne vår facebook-side for å se bilder.

 

 

  • # / #

Turneringer

Still opp på klubbmesterskap 17. september, dette er et arrangement for ALLE !

Klubbmesterskap arrangeres lørdag 17.september. Turneringen starter kl 10, oppmøte kl 9:30. KM arrangeres som slagkonkurranse over 1 runde, men det blir også premiering av beste Stableford-poeng. Der deles det i to klasser, over og under hcp 18. 

Startkontingent er satt til kr 100,- (men ingen greenfee). 

Påmelding i GolfBox under Klubbturneringer eller med epost til info@norefjell-golf.no. Husk å oppgi navn og medlemsnummer i påmeldingen pr epost.

Ta med venner! 
Ikke-medlemmer kan også delta i Stableford-konkurransen mot å betale greenfee i tillegg til startkontingenten!

Følg oss på Facebook for oppdatert informasjon om arrangementet.