Aktuelt

Banen stenges for vinteren

Klipping på banen avsluttes 8. oktober. Flaggene står ute til og med 15. oktober, med selvbetjent betaling via Vipps eller med kontanter i postluke. Takk for i år!

les mer

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Banetilstand

18. oktober 2017

Nå er årets golfsesong avsluttet på Norefjell golfbane. Vi er glad for at banen har fremstått så bra som den har, og at vi ser gode resultater av det arbeidet som ble nedlagt i rehabilitering sesongen 2016. Det har gitt mer enn 15 % økning i registrerte runder i 2017.

Vi vil takke alle, medlemmer og gjester, som har spilt på banen i år, for hyggelige møter. Vi håper å se dere og enda flere på banen vår også neste år.

Vi takker alle medlemmer som på en eller annen måte har bidratt med dugnadsarbeid, og gjort sitt til at banen har fremstått mer innbydende enn tidligere. Vi takker også banemannskapene og klubbhuspersonalet for deres innsats.

Takk for i år, velkommen tilbake neste år.

 

 

  • # / #

Turneringer

Still opp på klubbmesterskap 17. september, dette er et arrangement for ALLE !

Klubbmesterskap arrangeres lørdag 17.september. Turneringen starter kl 10, oppmøte kl 9:30. KM arrangeres som slagkonkurranse over 1 runde, men det blir også premiering av beste Stableford-poeng. Der deles det i to klasser, over og under hcp 18. 

Startkontingent er satt til kr 100,- (men ingen greenfee). 

Påmelding i GolfBox under Klubbturneringer eller med epost til info@norefjell-golf.no. Husk å oppgi navn og medlemsnummer i påmeldingen pr epost.

Ta med venner! 
Ikke-medlemmer kan også delta i Stableford-konkurransen mot å betale greenfee i tillegg til startkontingenten!

Følg oss på Facebook for oppdatert informasjon om arrangementet.