Aktuelt

Banen stenges for vinteren

Klipping på banen avsluttes 8. oktober. Flaggene står ute til og med 15. oktober, med selvbetjent betaling via Vipps eller med kontanter i postluke. Takk for i år!

les mer

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Banetilstand

18. oktober 2017

Nå er årets golfsesong avsluttet på Norefjell golfbane. Vi er glad for at banen har fremstått så bra som den har, og at vi ser gode resultater av det arbeidet som ble nedlagt i rehabilitering sesongen 2016. Det har gitt mer enn 15 % økning i registrerte runder i 2017.

Vi vil takke alle, medlemmer og gjester, som har spilt på banen i år, for hyggelige møter. Vi håper å se dere og enda flere på banen vår også neste år.

Vi takker alle medlemmer som på en eller annen måte har bidratt med dugnadsarbeid, og gjort sitt til at banen har fremstått mer innbydende enn tidligere. Vi takker også banemannskapene og klubbhuspersonalet for deres innsats.

Takk for i år, velkommen tilbake neste år.

 

 

  • # / #

Gjester/Guests

Norefjell Golfklubb sin bane ligger vakkert til ved Noresund og innsjøen Krøderen. Banen er åpen for alle og karakteriseres av uformell atmosfære , frisk fjelluft og stillhet. En dag her gir velvære for både kropp og sjel!

Norefjell Golfklubb er et fullverdig anlegg med 18 hulls skogsbane, øvingsfelt med drivingrange og putting green, og klubbhus.

Klubbhuset med enkel servering er åpent på lørdag/søndag fra 09.00. Utenom åpningstid er det selvbetjeningskasse og du kan betale med Vipps. Vi har utleie av golfkøller, traller og bil, og vi arrangerer kurs og turneringer for private og firma.

Norefjell Golfklubb er ideell for korte ferier eller weekendbesøk. Det er mange overnattingstilbud i området. Vi har dagsgreenfee. Betaler du for 18 hull kan du spille så mye du vil den dagen

Banen med klubbhus og parkering ligger 2 kilometer fra Noresund ved bomstasjonen på Norefjellveien. Det er 100 km eller 1 time og 35 minutter fra Oslo og 79 km eller 1 time og 20 minutter fra Drammen.

Kombinér golf med et avslappende opphold på Norefjell Ski & Spa, hvor du får et dobbeltrom/twinrom for 2 personer inkludert frokost og 2 greenfees for NOK 1500,- for begge personer tilsammen! Ta kontakt med Norefjell Ski & Spa direkte for å bestille på telefon 32 14 82 00.

Greenfee priser 2017

Hverdager : 18 hull/hele dagen kr 300. 9 hull kr 150

Lørdag/søndag: 18 hull/hele dagen kr 400. 9 hull kr 200.

Barn og ungdom under 20 år: Halv pris

 

Medlemskap og annen informasjon se

www.norefjell-golf.no

 

Kontaktinformasjon:

Telefon 32147385

info@norefjell-golf.no

 

 

Welcome to Norefjell Golf Club (NGC)

Our 18 hole golf course is characterised by an informal atmosphere, clear mountain air and tranquility. It is a perfect place for a great golf in beautiful surroundings.

NGC is situated 2 km from the village Noresund on the foot of the Norefjell Mountain. Norefjell is a popular winter resort that hosted the alpine downhill in the 1952 Oslo Winter Olympics. The area today offers a wide range of summer and winter activities and accommodation ranging from top standard mountain spa resort to cabins. 

NGC is 100 km or 1 hour and 35 minutes from Oslo, or 110 km from Oslo Airport, Gardermoen on Road 7 from Oslo to Bergen.

Season from May to October

Club house with kiosk. Open Saturday and Sunday from 0900. Self service outside opening hours.

Driving range and putting green. Trolleys and buggies for hire.

18 holes, par 70.

Golf packages at nearby hotel. Many possibilities for accommodation at area: from luxury mountain spa hotel to cabins.

Arrangements can be made for private groups or firms.

Green fee 18 holes/whole day 2017: NOK 300 weekdays and NOK 400 weekends. Special price for groups and events.

For more information contact us at info@norefjell-golf.no