Aktuelt

Banen stenges for vinteren

Klipping på banen avsluttes 8. oktober. Flaggene står ute til og med 15. oktober, med selvbetjent betaling via Vipps eller med kontanter i postluke. Takk for i år!

les mer

Infobrev august 2017

Vi nærmer oss høysesong på banen, og da er det hyggelig at vi i styret kan rapportere om flotte spilleforhold. Kjenn deres besøkelsestid og spill banen i høst, med et bakteppe av Norefjell badet i høstfarger!

les mer

Banetilstand

18. oktober 2017

Nå er årets golfsesong avsluttet på Norefjell golfbane. Vi er glad for at banen har fremstått så bra som den har, og at vi ser gode resultater av det arbeidet som ble nedlagt i rehabilitering sesongen 2016. Det har gitt mer enn 15 % økning i registrerte runder i 2017.

Vi vil takke alle, medlemmer og gjester, som har spilt på banen i år, for hyggelige møter. Vi håper å se dere og enda flere på banen vår også neste år.

Vi takker alle medlemmer som på en eller annen måte har bidratt med dugnadsarbeid, og gjort sitt til at banen har fremstått mer innbydende enn tidligere. Vi takker også banemannskapene og klubbhuspersonalet for deres innsats.

Takk for i år, velkommen tilbake neste år.

 

 

  • # / #

VIPPS og GolfBox app

Det er nå mulig å betale greenfee med VIPPS. Benytt GolfBox-appen til å booke starttid.

VIPPS

Alle kan benytte VIPPS, uansett hvilken bankforbindelse man har. Det er en forutsetning at man har siste versjonen av VIPPS installert på telefonen.  Etter at man har åpnet VIPPS med personlig kode, trykk på + tegnet oppe i høyre hjørne.  Velg ”Send penger”. I søkefeltet skriver man Norefjell, og etter hvert som man skriver vil VIPPS søke opp alternativene den finner. Norefjell golfklubb skal dukke opp under Bedrifter og organisasjoner. Dere vil se logoen vår foran. Trykk på Norefjell golfklubb og tast inn riktig beløp. Det er viktig at man i merknadsfeltet skriver hva man betaler for, og hvem som betaler.

 

Hvis marshalen har kontroll på banen, vil man kunne hente opp betalingen under ”Kjøp”. Dere finner ”Kjøp” til høyre for ”Venner” og ”Oppgjør”.

 

GolfBox-appen

Når man åpner appen trykker du på det gyldne feltet med ”Golfbox” og en hengelås opp til høyre. Logg inn, hvis du ikke har benyttet appen tidligere. Hvis noen ikke har login-detaljene, kontakt oss på info@norefjell-golf.no . Trykk på ”Starttid bestilling”. Finn Norefjell golfklubb på listen. Trykker du på + tegnet ved Norefjell, blir den lagt til som favoritt. Du bytter mellom favoritt-listen og listen over alle banene ved å sveipe til siden. Trykk på Norefjell for å booke tid.

 

Dette er enkelt og er gjort i løpet av sekunder…