Norefjell Golfklubb

Logg inn - Golfbox

Logg inn på golfbox

Søk på siden

Resultater Norefjell Open 2021

Norefjell Open 2021 ble en stor suksess med over 120 spillere over 2 dager!

Norefjell Open 2021 gikk av stabelen 7. og 8. august i nydelig vær og flotte forhold. Det ble avholdt to separate turneringer, Stableford på lørdag og Scramble på søndag. 

Stableford lørdag 7. august

Med 43 spillere påmeldt var det duket for skikkelig konkurranse, med 14 personer i klasse 1 (u18 hcp), 20 personer i klasse 2 (18+ hcp) og hele 9 juniorer (u20). Det ble levert jevnt over svært godt spill, mest imponerende var nok Fredrik Bergseng (junior fra Sorknes Golfklubb) som klinket til med hele 47 poeng og klar seier foran Mads Myrhaug som også hadde imponerende 43 poeng. Sander Bottolfs Råen med 34 poeng ble nummer 3. 

I klassen over 18 i handicap var det til slutt Daniel Gulliksen fra Tønsberg som trakk det lengste strået på siste putt og snek seg forbi Eli Sørlie grunnet lavere handicap og tok seieren med 38 poeng. 3. plassen fikk Lasse Storheil med 37 poeng. 

I klassen under 18 i handicap var det Andreas Adolfsen fra Tyrifjord Golfklubb som var best med 39 poeng, og hele 3 stykker fra Norefjell Golfklubb på 37 poeng hvor man måtte helt ned til siste 6 hull spilt for å avgjøre plassering. Rekkefølgen ble til slutt Øystein Myrhaug  på 2. plass og Ole Wee på 3. plass. Sistnevnte imponerte stort med tanke på at han tok VTG-kurs i 2020 og har allerede rukket å bli en svært habil golfspiller. 

Dagen ble avsluttet med premieutdeling og sosialt lag. Full resultatliste finner du her.

Scramble søndag 8. august

Det er vel ingen tvil om at Scramble er en turneringsform som mange liker, for på søndagen var det hele 80 spillere som var påmeldt og alle møtte opp. Det var spennende lenge, men det var ett lag som skilte seg ut og har hatt en svært god dag. Rikard Wærø og Stephan Hamberg klinet til med en 67 runde, og fikk netto 61 slag! 2. plassen gikk til Vidar Esperum og Christoffer Hauge, også med brutto 67 slag, men med noe lavere handicap ble netto-scoren 64. 3. plassen gikk til Jostein Kjernaas og Amund Bjøre, også med 67 slag og likt handicap som 2. plassen, men blir dømt bak Vidar og Christoffer grunnet dårligere score på hull 18... så her gjelder det å aldri gi seg. 

Dagen her ble også avsluttet med god stemning ved klubbhuset med kaffe og en kakebit. Full resultatliste finner du forøvrig her.

 

Våre sponsorer

Ringnes Gård
Sem & Johnsen
HTS
Krøderen Elektro AS
Norefjell Ski & Spa
ØkonomiBistand
Fossheim Bygg
Gjensidige Forsikring