Norefjell Golfklubb

Logg inn på golfbox

Søk på siden

VIPPS og GolfBox app

Det er nå mulig å betale greenfee med VIPPS. Benytt GolfBox-appen til å booke starttid.

VIPPS

Alle kan benytte VIPPS, uansett hvilken bankforbindelse man har. Det er en forutsetning at man har siste versjonen av VIPPS installert på telefonen.  Etter at man har åpnet VIPPS med personlig kode, trykk på + tegnet oppe i høyre hjørne.  Velg ”Send penger”. I søkefeltet skriver man Norefjell, og etter hvert som man skriver vil VIPPS søke opp alternativene den finner. Norefjell golfklubb skal dukke opp under Bedrifter og organisasjoner. Dere vil se logoen vår foran. Trykk på Norefjell golfklubb og tast inn riktig beløp. Det er viktig at man i merknadsfeltet skriver hva man betaler for, og hvem som betaler.

Hvis marshalen har kontroll på banen, vil man kunne hente opp betalingen under ”Kjøp”. Dere finner ”Kjøp” til høyre for ”Venner” og ”Oppgjør”.

GolfBox-appen

Når man åpner appen trykker du på det gyldne feltet med ”Golfbox” og en hengelås opp til høyre. Logg inn, hvis du ikke har benyttet appen tidligere. Hvis noen ikke har login-detaljene, kontakt oss på info@norefjell-golf.no . Trykk på ”Starttid bestilling”. Finn Norefjell golfklubb på listen. Trykker du på + tegnet ved Norefjell, blir den lagt til som favoritt. Du bytter mellom favoritt-listen og listen over alle banene ved å sveipe til siden. Trykk på Norefjell for å booke tid.

Dette er enkelt og er gjort i løpet av sekunder…

Våre sponsorer

Nordvik & Partners Ullevål